Güldür Güldür Show kahkahaya boğacak

Düğüne katılmak için Rize'ye gelen Bilal ve eşi Mehtap'ın araçları bozulursa neler yaşanır? Geldikleri otelde araç tamir eden usta Hamza, otel sahibi İsmail, İsmail'in kardeşleri Mesut ve Bahadır ve anneleri Burcu hangi sürprizleri yapıyor olacak? Bilal ve Mehtap'ın kaldıkları otelle ilgili bilmediği sır ne?

 

Nedeni belirlenemeyen bir ağrısı olan Nezaket, doktor Mustafa'nın katkısı ile ağrısının kaynağını bulabilecek mi? Mustafa'nın yardımıyla organlarıyla tanışan Nezaket; kalbi Burcu, akciğeri Sinem, midesi Mehtap, bağırsağı Aysel ve rahmi Şevket ile anlaşabilecek mi?

 

Uzay yolculuğu için robotlar arası yarışma düzenleyen NASA'nın zorlu sınavlarını Türk robotu Hüseyin ve yaratıcısı fikri geçebilecek mi? Hüseyin'in rakipleri Amerikalı robot Mesut ve Hintli robot İbrahim ile Hüseyin arasındaki farklar neler?

 

Mesut ve Nezaket ailelerini tanıştırmaya karar verirse neler olur? Mesut'un ailesi Bilal ve Sinem, Nezaket'in ailesi İsmail ve Burcu'yu etkileyebilecek mi?

 

Çalışan ve evlatlarına yeteri kadar zaman ayıramayan anneler Yeter, Aysel ve Nezaket; uzman bir anne olan Sinem'in verdiği annelik kursunu başarıyla geçebilecek mi? Sinem çalışan kadınlara hangi annelik kurallarını öğretecek?

 

Hepsi ve bol bol kahkaha yeni sezonu ile “Güldür Güldür Show”da…

 

 

 

“Güldür Güldür Show”, yeni bölümü ile  bu akşam saat 19.45’te Show TV’de!