Güldür Güldür Show 269. Bölüm Fragmanı

Güldür Güldür Show 269. Bölüm Fragmanı Yayında!

Yeter, biricik evladı acıların çocuğu Bilal’e rağmen aşı olmayı başarabilecek mi? Her şeyi en yoğun duygu ve acılarla yaşayan Bilal, hastaneyi annesine ve doktorlara nasıl dar edecek? 
Yeter’in hayallerindeki erkek yakın arkadaşı Mesut olabilir mi? Yakın arkadaştan sevgili nasıl olur? Mesut ve Yeter uzun zaman sonra birbirlerine farklı gözle bakmaya başlaması mutlulukla sonuçlanacak mı? 
İbrahim uzun zaman sonra iş buluyor, peki mahalleli bu duruma nasıl tepki verecek? İbrahim, bakkal Kudret, İbrahim’in eski sevgili Çiçek ve ailesinin heyecanı ile baş edebilecek mi? 
Pavyongülü Naime tıpatıp benzeri engin Türkan ile yer değiştirirse ne olur? Dedesinin şirketlerinin başına geçmek için Türkan’ın yerine geçen Naime mülakatı kazanabilecek mi? İsmail, Naime’nin hayat bilgisi karşısında şansı ne? Mesut dede şirketleri kime bırakacak? 
Cemil, Bilal ve Mustafa uzun zaman sonra Fikri’nin yeni açtığı kahvede buluşuyorlar. Bilal’in pazarlıkçı ruhu bu buluşmaya gölge düşürecek mi? Mustafa’nın yeni babalık sevinci, Fikri'nin yeni dükkanı, İşportacı Ozan, Bilal’in hesap kitap gücüyle baş edebilecek mi? İsmail, Bilal’e rağmen romantik bir evlenme teklifi edebilecek mi? 
İbrahim, kumandasına pil almak için nasıl bir maceraya atılacak? Yasa dışı yollardan pil satın alan İbrahim, polislerden kaçabilecek mi? Saklanmaya çalışırken karşılaştığı Naime teyze, Çiçek ve Ozan neden kaçıyor?
Fedakar anneler Yeter, Mehtap, Naime, Leman ve Gül çocukları için yaptıklarını abartıyor olabilirler mi? Çocuklarına gösterdikleri ihtimamı abartan ve erişkin evlatlarına bile çocuk muamelesi yapan annelere kim dur diyecek? Anneler fedakarlıklarında ne kadar uca gidiyor?