Güldür Güldür Show 178. Bölüm Fragmanı

Park babalarının parktaki bir günü nasıl geçiyor? İbrahim parkta telefondan maç izleyip kaçamak yapmak isteyince eşi Naime İbrahim’e ne ceza verecek? Parktaki son gününü kutlayan Bilal’in gerçekleştirmek isteği hayalleri neler? 
Eve gelen hasta bakıcı İsmail, Hayati ve ailesini birbirine düşürecek! Kadınların İsmail’i bu kadar çekici bulmasının nedeni ne olabilir? Hayati kıskançlığı yüzünden ne gibi zor durumlar yaşayacak? 
Sevgilisi Sinem’i arkadaşlarıyla tanıştıracak olan Bilal iki taraf arasında kalacak! Herkesin kendisine yazdığını düşünen Sinem bu durumu ne kadar abartacak? 
Yaralıların merhemi, dertlilerin dert ortağı Hayati’nin, “Yaralı Show”daki konukları kimler? Anadolu şairi Fikri, Yaralı Mehtap ve İsmail’in dertleri neler? Program aracılığı ile köyüne yardım yapılmasını isteyen İsmail, derdini Hayati’ye anlatabilecek mi? Yaralı Show’a katılan sürpriz isim Derya Uluğ’un bir derdi var mı?
Youtuber Orkun Işıtmak Güldür Güldür Show’a konuk oluyor! Youtube’da fenomen olmak isteyen İsmailler Orkun Işıtmak’ı kaçırırlarsa ne olur? Orkun Işıtmak’tan aldıkları tavsiyeler fenomen olmalarını sağlayabilecek mi?