Fatih Harbiye / 49. Bölüm

Yapımcılığını, kaliteli ve ses getiren projelere imza atan Koliba Film’in üstlendiği “Fatih Harbiye” dizisinin yeni sezonda oyuncu kadrosuna Murat Göksu, Serkan Şenalp ve Barış Hacıhan dahil olurken; başrolleri Kadir Doğulu, Neslihan Atagül, Yunus Emre Yıldırımer, Dilara Öztunç, Itır Esen, Seda Türkmen, Fırat Topkorur, Pınar Dikici ve Uğur Demirpehlivan paylaşıyor. 

 

Sadullah Celen’in yönettiği dizinin  senaryosunu ise; Bekir Baran Sıtkı, Rana Mamatlıoğlu ve Murat Emir Eren kaleme alıyor.


Fatih Harbiye’nin 49. Bölümünde; Macit, Kerim’in ölümüyle ilgili annesinin kendisinden bazı geçekleri sakladığını öğrenmiştir. İnci’ye çok kızgın olan Macit bu gerçekleri öğrenmeye kararlıdır. Macit sırların izini sürerken Nadir, İnci’ye hiç ummadığı bir teklifte bulunur. İnci, Macit’i kaybetmemek için bu teklifi kabul edecek midir? Neriman ise Kerim’in ölümü ve bıraktığı büyük borçlar nedeniyle çok zor günler geçiren Macit’in yüzünü güldürmek için bir plan yapar. Bu kez sevgilisine sürpriz yapan taraf Neriman olacaktır. Bu büyük sürpriz sonrası Macit mutluluklarını ertelememeye karar verir. Acaba Faiz verdiği sözü tutup Neriman ve Macit’in evlenmesine rıza gösterecek midir?


Peyami Safa’nın, hayatı ve aşkı tüm çelişkileri ve çatışmalarıyla sergilediği ünlü romanından uyarlanan “Fatih Harbiye”, yeni bölümüyle bu akşama damgasını vuracak!