Fatih Harbiye / 44. Bölüm

 Fatih Harbiye’nin Show TV'de yayınlanan 44. Bölümünde; Macit, ailesiyle ve şirketle arasındaki tüm köprüleri yıkmış, kendi ayakları üstünde durarak Faiz’e Neriman için her şeyi yapabileceğini ispatlamaya karar vermiştir. Macit’in bu kararı, onu sürekli takip ettiren Nadir için bir fırsattır.

 

Neriman’ın babası ile arasının açık olduğunu bilen Şinasi, tüm olanlara karşın Neriman’a destek olur. Aras’ın mahalleye taşınması, bir sürprize daha vesile olacaktır. Macit’in eve dönmesini isteyen İnci, oğlunu ikna etmesi için Neriman ile konuşmaya karar verir. Ancak İnci ile buluşmaya gelen Neriman, hayatının en büyük sürpriziyle karşılaşır.

 

Yapımcılığını, kaliteli ve ses getiren projelere imza atan Koliba Film’in üstlendiği “Fatih Harbiye” dizisinin yeni sezonda oyuncu kadrosuna Murat GöksuSerkan Şenalp ve Barış Hacıhan dahil olurken; başrolleri Kadir DoğuluNeslihan AtagülYunus Emre Yıldırımer, Dilara Öztunç, Itır Esen, Seda Türkmen, Fırat Topkorur, Pınar Dikici ve Uğur Demirpehlivan paylaşıyor. 

 

Sadullah Celen’in yönettiği dizinin  senaryosunu ise; Bekir Baran Sıtkı, Rana Mamatlıoğlu ve Murat Emir Eren kaleme alıyor.