Fatih Harbiye / 47. Bölüm

Yapımcılığını, kaliteli ve ses getiren projelere imza atan Koliba Film’in üstlendiği “Fatih Harbiye” dizisinin yeni sezonda oyuncu kadrosuna Murat Göksu, Serkan Şenalp ve Barış Hacıhan dahil olurken; başrolleri Kadir Doğulu, Neslihan Atagül, Yunus Emre Yıldırımer, Dilara Öztunç, Itır Esen, Seda Türkmen, Fırat Topkorur, Pınar Dikici ve Uğur Demirpehlivan paylaşıyor. 

Sadullah Celen’in yönettiği dizinin  senaryosunu ise; Bekir Baran Sıtkı, Rana Mamatlıoğlu ve Murat Emir Eren kaleme alıyor.

 

Fatih Harbiye’nin 47. Bölümünde; Macit, nikah için gün almıştır. Neriman, suçluluk duygusu yüzünden sevdiği adamın yüzüne bakamazken Macit, Faiz Bey’i de bu evliliğe ikna etme çabalarına başlamıştır. Pelin, Şahika’dan evlenecekleri bilgisini alınca eyleme geçer. Kendi tarafında olduğunu zannettiği İnci ile konuşmaya giden Pelin, Neriman ile İnci’yi baş başa görünce ilk defa yenilgiye bu kadar yaklaştığını kabullenir. Mahmut, Şahika’yı pis bir oyununa alet etmeye çalışırken Şahika, Mahmut’a boyun eğmek zorunda olsa da bu kumpas hiç içine sinmemektedir. Macit, Neriman’ın yüzünü güldürmeye kararlıdır. Sürprizleri ile Neriman’ı her seferinde şaşırtan Macit, aşkı için neler yapabileceğini bir kez daha kanıtlayacaktır.