Fatih Harbiye / 46. Bölüm

Yapımcılığını, kaliteli ve ses getiren projelere imza atan Koliba Film’in üstlendiği “Fatih Harbiye”dizisinin yeni sezonda oyuncu kadrosuna Murat GöksuSerkan Şenalp ve Barış Hacıhan dahil olurken; başrolleri Kadir DoğuluNeslihan AtagülYunus Emre Yıldırımer, Dilara Öztunç, Itır Esen, Seda Türkmen, Fırat Topkorur, Pınar Dikici ve Uğur Demirpehlivan paylaşıyor. 


Sadullah Celen’in yönettiği dizinin  senaryosunu ise; Bekir Baran Sıtkı, Rana Mamatlıoğlu ve Murat Emir Eren kaleme alıyor.


Fatih Harbiye’nin 46. Bölümünde; Neriman, babası ondan yüz çevirdikçe kahroluyordur. Bu yetmezmiş gibi bir de İnci’ye söz verdiği için Nadir ile ilgili gerçekleri Macit’ten saklamak zorunda kalması, Neriman’ın zor günler yaşamasına neden olur. Onun bu durgun haline üzülen Macit, hayatını yoluna koymaya başlamasından da güç alarak, Neriman’a büyük bir sürpriz yapmaya karar verir. Şahika, Selim ile arasını düzeltip tam her şeyi yoluna koymuşken, geçmişin gölgesi karşısına çıkar. İnci, yüzleşmek üzere Nadir’in yanına gider. Fakat onun garip hallerinden kuşkulanan Kerim’in planından habersizdir. Yoksa otuz yıllık sır ortaya mı çıkacak?