Fatih Harbiye / 41. Bölüm

Ekranların fenomen dizisi “Fatih Harbiye”, yeni yayın dönemine  Show TV’de ilginç sürprizlerle başlıadı. YapımcılığınıKoliba Film’in üstlendiği “Fatih Harbiye”, yeni döneminde izleyicileri şaşırtacak müthiş görüntülere ve hikayelere sahne olacak.

 

Kabusa dönen düğün gecesi sonrası Macit, Neriman’ı kaybetme tehlikesiyle yüz yüze geldiği için perişan bir haldedir. Üstelik olanların sorumlusu olarak görüldüğü için başta Faiz ve Zehra olmak üzere kimse onu görmek istememektedir. Macit büyük bir öfke içinde soluğu Pelin’in yanında alır. İnci, yıllardır içinde taşıdığı sırla yüzleşmek zorunda kalırken, Kerim’in geçmişinin de ondan hesap sorduğundan habersizdir. Geçmişlerinden gelen bir “hayalet” onları iyice köşeye sıkıştırmaktadır.

 

“Fatih Harbiye” dizisinin yeni sezonda oyuncu kadrosuna Murat GöksuSerkan Şenalp ve Barış Hacıhan dahil olurken; başrolleri, Kadir DoğuluNeslihan Atagül , Yunus Emre Yıldırımer, Dilara Öztunç, Itır Esen, Seda Türkmen, Fırat Topkorur, Pınar Dikici  ve Uğur Demirpehlivan paylaşıyor. 

 

Sadullah Celen’in yönettiği dizinin  senaryosunu ise, Bekir Baran Sıtkı, Rana Mamatlıoğlu ve Murat Emir Eren kaleme alıyor.