Sinem Kobal Yüz Yüze için polis oldu!

Güncelleme: 09 Ekim 2017 Pazartesi, 12:17:04

Sinem Kobal yeni dizisi "Yüz Yüze" için dövüş eğitimi aldı!

Sinem Kobal, geçtiğimiz günlerde ilk tanıtımları yayınlanan ve büyük yankı uyandıran “Yüz Yüze” dizisi için polis oldu! Yapımını Tims & B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, yönetmenliğini Osman Taşçı’nın yaptığı, senaryosunu ise Ethem Özışık’ın kaleme aldığı “Yüz Yüze” dizisi için azılı bir çetenin peşinde olan polisi canlandıran Kobal, rolü için poligon eğitiminin yanı sıra yakın dövüş eğitimi de aldı. Silah sahneleri için 1 ay atış, 2 aya yakın dövüş eğitimi de alan Kobal, daha önce de boks yapıyordu. Silah sahneleri çekilirken danışman eşliğinde kontrollü bir şekilde çekimler gerçekleştirildi.



Sinem Kobal ve Birkan Sokullu’nun başrol oynadığı, yılın iddialı projesi “Yüz Yüze”, dizisinde Sokullu ve Kobal’a; Özgür Emre Yıldırım, Taner Ölmez, Muhammet Çakır, Ali Seçkiner Alıcı, Ece Çeşmioğlu, Rüzgar Aksoy, Merve Dizdar, Selin Yeninci, Başak Daşman, Nihal Telcan, Kaan Uluca ve Celal Öztürk gibi isimler eşlik ediyor.


AŞK NEFRETE KARDEŞTİR!

Kanatları kırık, yaralı iki melek… Seliha ve Cihangir... İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dururken hayat onları bir araya getirecektir. Seliha azılı bir çetenin peşinde. Cihangir o çetenin lideri. İkisi de aynı mahallede, burunlarının dibinde, ipuçlarını toplayarak birbirini arıyor. Ama birbirlerinden habersiz… Hayatı boyunca aşktan kaçan bu iki insan, şimdi en olmadık zamanda “Yüz Yüze”dir. Düşman olduklarını bilmeden...

 



Yüz Yüze yakında Show TV’de başlıyor!