'Yüz Yüze' ilk bölümüyle sosyal medyayı salladı!

Güncelleme: 20 Ekim 2017 Cuma, 11:18:24

'Yüz Yüze' ilk bölümüyle sosyal medyaya damgasını vurdu! İşte sizden gelenler

Show TV’nin ekranlarının yeni dizisi Yüz Yüze dün akşam ekran yolculuğuna başladı. Tanıtımlarıyla ilgi çeken dizi aksiyon dolu sahneleriyle de izleyenlerden tam not aldı. Merakla beklenen bölümün başlamasıyla birlikte #yüzyüze etiketi ile Twitter’da izleyiciler, etiket üzerinden yorumlarını paylaştı. Twitter'ın Türkiye gündeminde 12 saat 50 dakika TT listesinde kaldı. Yüz Yüze, Somera’nın reyting analizine göre 19 Ekim Perşembe tarihinde sosyal medyada en çok konuşulan programlar sıralamasında 1. oldu.

 

Tweetledikleriniz;

 



Yüz Yüze’nin dün akşam ekrana gelen ilk bölümünde; Cino, kardeşi Çağdaş’ı babasının mezarına getirdiği sırada orada olan Seliha ile tanıştı. Cino ve çete üyeleri Molla, Tatar, Aleko, Mustafa toplanarak yeni işleri için hazırlık yaptı. Cino gittiği mekanda oraya operasyon için giden Seliha ile tekrar karşılaştı. Araba çalan çete üyeleri aksiyon dolu anlar yaşadı. Babasının kirli bir polis değil, masum olduğunu öğrenen Cino öfkeden deliye döndü. Babasını aklayacak belgelere ulaşmak için bankadaki kasaya ulaşması gereken ekip plan yaptı. Her şeyin başladığı o gün, Seliha’nın kardeşi gibi sevdiği Ali ve Zeynep’in nişanı vardı. Ali, Seliha’nın işi için bankaya girdiği sırada Cino’lar da bankaya girdi. Bankaya girdiklerinde işler ters gitti ve Ali öldü. Çete kaçmaya çalışırken Seliha, Mustafa’yı vurdu. Cino’yla silahlı çatışamaya giren Seliha, Cino’nun kaçarken yere düşürdüğü bilekliği buldu. Çete üyelerinin Mustafa’yı gömdüğü duygusal sahneler izleyenleri de derinden etkiledi. Ali’nin cenazesinde intikam yemini eden Seliha bulduğu bilekliğin peşine düştü. Cino’nun mahallesine geldiği sırada bilekliğin bir semt takımının renkleri olduğunu anlayan Seliha, Cino’nun çiçekçi dükkanının karşısındaki dükkanı kiraladı. Artık komşu olan Cino ve Seliha’nın hikayesinde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Birkan Sokullu ve Sinem Kobal’ın başrol oynadığı, Show TV’nin iddialı projesi “Yüz Yüze”de Sokullu ve Kobal’a; Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu, Rüzgar Aksoy, Başak Daşman, Ali Seçkiner Alıcı, Muhammet Çakır, Selin Yeninci, Merve Dizdar, Nihal Dinçel, Kağan Uluca,Celal Öztürk, Kirkor Dinçkayıkçı, Fikret Urucu ve Arda Görgen gibi isimler eşlik ediyor.

YÜZ YÜZE’NİN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?


Show TV'nin dün akşam izleyicileriyle buluşan ve ekranda fırtınalar estireceğinin sinyallerini veren Yüz Yüze’nin 2. bölüm tanıtımı yayınlandı. Seliha’nın çete üyeleriyle tanıştığı, Cino ve Seliha’nın birbirini tanımaya başladığı tanıtım heyecan yarattı. Yüz Yüze birbirine düşman Cino ve Seliha’nın hikayesini Her Perşembe ekrana taşıyacak.
Yüz Yüze’nin merakla beklenen yeni bölümü 26 Ekim Perşembe günü saat 20.00'de Show TV'de!
İşte "Yüz Yüze"nin 2. bölüm tanıtımı!