Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'in 204. Bölümünde; Pelin Karahan, Saadet Arıkan ile Şipşak Tatlı yapımını gösterdi.
Malzemeler;
2 adet yumurta
1 çay bardağı yoğurt
yarım çay bardağı irmik
yarım çay bardağı toz şeker
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 çay bardağı sıvı yağ
3 su bardağı un
Şerbeti İçin;
4 su bardağı toz şeker
4 su bardağı su
1 adet limon
Üzeri İçin;
150 gr kaymak
100 gr toz Antep fıstığı
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.