Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'in 199. Bölümünde; Pelin Karahan, Saniye Pınar ile Tül Perde Tatlısı yapımını gösterdi.
Malzemeler;
Hamuru için;
1 adet maden suyu 1 adet yumurta 2 yemek kaşığı yoğurt 1 çay bardağı ayçiçek yağı 1 yemek kaşığı sirke 2-3 damla limon suyu 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz Aldığı kadar un
İçi için;
1,5 su bardağı ceviz içi
Şerbeti için;
5 su bardağı toz şeker 5 su bardağı su 1-2 limon suyu
Hamurları açmak için;
1,5 su bardağı un 1 su bardağı nişasta
Üzeri için;
1 paket bitkisel margarin 1 çay bardağı ayçiçek yağı
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.