32 saniyede "Laz Helvası"

Dekorasyondan güzellik sırlarına, ev ve bahçe bakımından uzman konuklara kadar eve ve kadınlara dair her şeyin ele alındığı Nursel'in Evi'nde çok kısa bir sürede "Laz Helvası"nın tarifi verildi. 

Malzemeler;

1 litre süt
1 su bardağı un
Yarım su bardağı irmik
2 su bardağı toz şeker
1 paket vanilya
2 yumurta sarısı

Üzeri için;
Dövülmüş fındık içi 
Hazırlanışı;

Derin bir tencerede un, irmik, şeker, vanilya ,süt en son yumurta sarılarını ekleyip , iyice çırparak muhallebi kıvamına gelene dek pişirin. 
Muhallebinizi geniş cam bir kaba boşaltın. Soğuduktan sonra dilimleyin ve üzerine dövülmüş fındık içi serperek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.