Pelin Karahan, Ebru Bayrak ile Kastaneli İç Pilav tarifini gösterdi.
Malzemeler;
3 su bardağı pirinç
300 gr kestane
Alabildiği kadar su
Yarım çay bardağı ayçiçek yağı
3 yemek kaşığı dolmalık fıstık
3 yemek kaşığı kuş üzümü
2 tatlı kaşığı tuz
2 tatlı kaşığı şeker
1 yemek kaşığı tarçın
2 yemek kaşığı toz Antep fıstığı
2 yemek kaşığı fındık
2 yemek kaşığı file fıstık
125 gr bitkisel margarin
limon
nar
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.