Lezzetli yemek tariflerinin adı Nursel Ergin, Pasta Makarna tarifi verdi
1 paket düdük makarna
500 gr dana kuzu karışık kıyma
2 adet kuru soğan
1 diş sarımsak
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı zeytinyağı
TuzKarabiber
Pulbiber
Üzeri için;Rendelenmiş kaşar peyniri Tencerenize tereyağı-sıvıyağ-zeytinyağ koyup eritin. Yemeklik doğradığınız soğanları, dilimlediğiniz sarımsağı kavurmaya başlayın. Kıymayı, salçaları, tuz, karabiber, pulbiber birazda su ekleyip kavurmaya devam edin. Makarnaları tuz ve biraz sıvı yag ile haslayalım. Suyunu süzelim bekletelim.
Kelepceli pasta kalıbın tabanına kıymalı harcın bir kısmını yayın. Makarnaları boyuna dizelim hertarafı kaplansın.Üzerine kıymalı harcı ve rendelenmiş kaşar peynirini yayalım, 180 derece fırında pişirelim. Kelepceli kaptan cıkartıp düz bir tabakta servis yapalım, pasta gibi kesip servis yapabilirsiniz.