Nursel Ergin, konuğu Cangül Dağlaraşar ile “Biftekli Sarma” ve “Tavuklu Nohutlu Kereviz Çorbası” yaptı
Malzemeler
3 su bardağı pirinç Yarım çay bardağı kuş üzümü Yarım çay bardağı dolmalık fıstık 4,5 su bardağı sıcak su 2 adet kuru soğan 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı toz tarçın 1 çay kaşığı yenibahar 1 yemek kaşığı tereyağı 3 damla limon suyu Karabiber Tuz
Pirinçleri yıkayın, süzün.
Tenceremize sıvıyağ -tereyağ ekleyip minik minik doğranmış soğanları ekleyip kavurun. Sırasıyla dolmalık fıstıkları, pirinci, kuş üzümünü, toz tarçın, yenibahar, toz şeker, karabiber, tuz ekleyip kavurun. Limon suyu ve suyunuzu ekleyin, pişirin. Demlenmesini bekleyin. Afiyet olsun.
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.