Güldür Güldür Show 363. Bölüm Fotoğrafları

Hayati patronu olduğu şirkette çalışanlarından kendisi ile ilgili düşüncelerini kağıda yazıp isimsiz bir şekilde kutuya atmalarını ister. 

Hüseyin dışında herkes ismini yazıp patronuna övgüler yağdırmıştır. Hüseyin kendisinin ifşa olacağını anlayınca patronu engellemeye çalışır fakat başaramaz.

Paşa arkadaşına verdiği borcu almak için yanına gider fakat arkadaşı vefat etmiştir. 

Paşa cenaze evinde gelen tüm kadınlara asılıp otele davet eder ve ev halkının tepkisini çeker. 

Bir arkadaş grubu kafede otururken Bahadır’ın arkadaşı İbrahim gelir. İbrahim Mesut’a şaka yapar fakat Mesut şaka sevmeyen ciddi bir kişidir. 

Şakaya bozulan Mesut, uzun süre İbrahim ne derse taklidini yapar. Bu duruma dayanamayan İbrahim mekanı terk eder. Bahadır da yanlışlıkla Mesut’a şaka yapınca işler karışır.

Assolistler Burcu ve İsmail sevgilidir. İsmail, Burcu’yu aldattığı için kavga edip ikisi de sahneye çıkmaz. 

Gazino sahibi Hayati, sahne alması için acil assolist aramaya başlar. Bunun üzerine temizlik görevlisi Mehtap sürekli kendini göstermeye çalışıp şarkı söylemeye başlar.

Yeter’in kızı Feride evlenmek istemediği için Yeter arkadaşlarını toplar ve kendilerine akıl vermelerini ister. 

Yeter’in arkadaşları kendi hayatlarından örnek verirken istemeden evliliğin kötü taraflarını anlatmış olur.

Hüseyin, arkadaşlarıyla birlikte dağ evine eğlenmeye gitmiştir. Hüseyin’in eşi Nazlı, kocasını fıtıkçıya gitti diye biliyordur. 

Yalayut (İsmail) da valize saklanıp bir anda ortaya çıkmıştır. Nazlı’nın dağ evine geldiğini öğrenen Hüseyin, Yalayut’u fıtıkçı olarak tanıtır.