“Nursel ile Ramazan Sofrası”nın ilk bölümünde Şanlıurfa lezzetleri mutfaklara taşındı. Nursel Ergin’in konuğu Nuray Köse, Şanlıurfa'ya özgü "Etli Safranlı Pilav", "Şiş Belek Çorbası", "Frenk Tavası" ve "Saç Katmeri" hazırladı.“Nursel ile Ramazan Sofrası”nın ilk bölümünde Şanlıurfa lezzetleri mutfaklara taşındı. Nursel Ergin’in konuğu Nuray Köse, Şanlıurfa'ya özgü "Etli Safranlı Pilav", "Şiş Belek Çorbası", "Frenk Tavası" ve "Saç Katmeri" hazırladı.
“Nursel ile Ramazan Sofrası”nın ilk bölümünde Şanlıurfa lezzetleri mutfaklara taşındı. Nursel Ergin’in konuğu Nuray Köse, Şanlıurfa'ya özgü "Etli Safranlı Pilav", "Şiş Belek Çorbası", "Frenk Tavası" ve "Saç Katmeri" hazırladı.“Nursel ile Ramazan Sofrası”nın ilk bölümünde Şanlıurfa lezzetleri mutfaklara taşındı. Nursel Ergin’in konuğu Nuray Köse, Şanlıurfa'ya özgü "Etli Safranlı Pilav", "Şiş Belek Çorbası", "Frenk Tavası" ve "Saç Katmeri" hazırladı.
“Nursel ile Ramazan Sofrası”nın ilk bölümünde Şanlıurfa lezzetleri mutfaklara taşındı. Nursel Ergin’in konuğu Nuray Köse, Şanlıurfa'ya özgü "Etli Safranlı Pilav", "Şiş Belek Çorbası", "Frenk Tavası" ve "Saç Katmeri" hazırladı.“Nursel ile Ramazan Sofrası”nın ilk bölümünde Şanlıurfa lezzetleri mutfaklara taşındı. Nursel Ergin’in konuğu Nuray Köse, Şanlıurfa'ya özgü "Etli Safranlı Pilav", "Şiş Belek Çorbası", "Frenk Tavası" ve "Saç Katmeri" hazırladı.
“Nursel ile Ramazan Sofrası”nın ilk bölümünde Şanlıurfa lezzetleri mutfaklara taşındı. Nursel Ergin’in konuğu Nuray Köse, Şanlıurfa'ya özgü "Etli Safranlı Pilav", "Şiş Belek Çorbası", "Frenk Tavası" ve "Saç Katmeri" hazırladı.“Nursel ile Ramazan Sofrası”nın ilk bölümünde Şanlıurfa lezzetleri mutfaklara taşındı. Nursel Ergin’in konuğu Nuray Köse, Şanlıurfa'ya özgü "Etli Safranlı Pilav", "Şiş Belek Çorbası", "Frenk Tavası" ve "Saç Katmeri" hazırladı.
“Nursel ile Ramazan Sofrası”nın ilk bölümünde Şanlıurfa lezzetleri mutfaklara taşındı. Nursel Ergin’in konuğu Nuray Köse, Şanlıurfa'ya özgü "Etli Safranlı Pilav", "Şiş Belek Çorbası", "Frenk Tavası" ve "Saç Katmeri" hazırladı.“Nursel ile Ramazan Sofrası”nın ilk bölümünde Şanlıurfa lezzetleri mutfaklara taşındı. Nursel Ergin’in konuğu Nuray Köse, Şanlıurfa'ya özgü "Etli Safranlı Pilav", "Şiş Belek Çorbası", "Frenk Tavası" ve "Saç Katmeri" hazırladı.
“Nursel ile Ramazan Sofrası”nın ilk bölümünde Şanlıurfa lezzetleri mutfaklara taşındı. Nursel Ergin’in konuğu Nuray Köse, Şanlıurfa'ya özgü "Etli Safranlı Pilav", "Şiş Belek Çorbası", "Frenk Tavası" ve "Saç Katmeri" hazırladı.“Nursel ile Ramazan Sofrası”nın ilk bölümünde Şanlıurfa lezzetleri mutfaklara taşındı. Nursel Ergin’in konuğu Nuray Köse, Şanlıurfa'ya özgü "Etli Safranlı Pilav", "Şiş Belek Çorbası", "Frenk Tavası" ve "Saç Katmeri" hazırladı.
“Nursel ile Ramazan Sofrası”nın ilk bölümünde Şanlıurfa lezzetleri mutfaklara taşındı. Nursel Ergin’in konuğu Nuray Köse, Şanlıurfa'ya özgü "Etli Safranlı Pilav", "Şiş Belek Çorbası", "Frenk Tavası" ve "Saç Katmeri" hazırladı.“Nursel ile Ramazan Sofrası”nın ilk bölümünde Şanlıurfa lezzetleri mutfaklara taşındı. Nursel Ergin’in konuğu Nuray Köse, Şanlıurfa'ya özgü "Etli Safranlı Pilav", "Şiş Belek Çorbası", "Frenk Tavası" ve "Saç Katmeri" hazırladı.
“Nursel ile Ramazan Sofrası”nın ilk bölümünde Şanlıurfa lezzetleri mutfaklara taşındı. Nursel Ergin’in konuğu Nuray Köse, Şanlıurfa'ya özgü "Etli Safranlı Pilav", "Şiş Belek Çorbası", "Frenk Tavası" ve "Saç Katmeri" hazırladı.“Nursel ile Ramazan Sofrası”nın ilk bölümünde Şanlıurfa lezzetleri mutfaklara taşındı. Nursel Ergin’in konuğu Nuray Köse, Şanlıurfa'ya özgü "Etli Safranlı Pilav", "Şiş Belek Çorbası", "Frenk Tavası" ve "Saç Katmeri" hazırladı.
“Nursel ile Ramazan Sofrası”nın ilk bölümünde Şanlıurfa lezzetleri mutfaklara taşındı. Nursel Ergin’in konuğu Nuray Köse, Şanlıurfa'ya özgü "Etli Safranlı Pilav", "Şiş Belek Çorbası", "Frenk Tavası" ve "Saç Katmeri" hazırladı.“Nursel ile Ramazan Sofrası”nın ilk bölümünde Şanlıurfa lezzetleri mutfaklara taşındı. Nursel Ergin’in konuğu Nuray Köse, Şanlıurfa'ya özgü "Etli Safranlı Pilav", "Şiş Belek Çorbası", "Frenk Tavası" ve "Saç Katmeri" hazırladı.
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.