Güldür Güldür Show'la eviniz şenlenecek!

Yeter, doğacak bebeği için diğer çocukları İbrahim ve Mehtap'la alışverişe giderse başlarına neler gelebilir? Alışverişe giden ailesini gizlice takip eden cimri Şevket ailesinin pahalı alışveriş yapmasını engelleyebilecek mi?

 

Sevgilisi ile buluşmak için ilk defa metrobüse binecek olan Hüseyin'in başına neler gelebilir? Metrobüse binme ustası, büyük hoca İsmail Hüseyin ve diğerlerine metrobüste uzun ve rahat yolculuğun hangi büyük sırlarını öğretecek?

 

Kadın günü yapan ev hanımları Aysel, Sinem ve Burcu hangi dedikoduları yapacak? Burcu'nun oğlu Bahadır'ın yeni icadı, gün yapan kadınların hayatını nasıl etkileyecek? Bahadır'ın bulduğu telefon olan, her ortamda herkesi görmeye yarayan icadı “Süpergöz” sayesinde kadınlar eşleri hakkında hangi büyük sırları öğrenecek?

 

Köyü Munduşlar'a internet bağlatan Muhtar Bilal ve karısı Mehtap'ın düzenlediği kutlamada neler yaşanacak? İmam Bahadır, Bilal'in anne babası Burcu, İbrahim ve diğer köylüler Mesut, Hamza, Yeter, Fikri, Dilek ve köye internet gelmesine karşı olan Kahveci Mustafa internetin gelişinden nasıl etkilenecek?

 

Hepsi ve bol bol kahkaha yeni sezonu ile “Güldür Güldür Show”da…

 

Güldür Güldür Show yeni bölümüyle bu akşam saat 19.45'te Show TV'de!