Güldür Güldür Show 236. Bölüm Fragmanı

Karantina sürecinde eşinin akrabalarına evini açan Şevket bu durumdan ne kadar pişman olabilir? Akrabalar, misafir oldukları evi ne kadar benimsemiş olabilirler? 

Batı özentisi sosyal medya fenomeni Yeter ve arkadaşları yeni açılan İsmail’in lokantasına nasıl yorumlarda bulunacaklar? Müşteri kaybetmek istemeyen İsmail ve Bilal gençlerin kullandıkları yabancı kelimeler yüzünden nasıl bir çıkmaza girecekler? 

Sahtekarlıkta sınır tanımayan Emlakçı Feridun kandırdığı müşterilerin dükkanını basması sonucunda zor anlar yaşayacak! Dolandırıldıklarını anlayan öfkeli müşteriler Feridun’dan kaptırdıkları paralarını alabilecekler mi?

Pandemi sürecinde berberlere gitmek yasak olunca kendi berberini gizlice eve çağıran Mesut, zabıta eşi Çiçek’e yakalanmadan tıraşını olabilecek mi? 

Karantina sürecinde uzun bir süre birbirlerinden ayrı kalan Bilal ve Naime çifti sonunda buluşuyor! Naime, Bilal ile görüşmek için ne gibi önlemler almış olabilir? Apartman sakini Kudret teyzenin ikiliye bu kadar sinirlenmesinin sebebi ne olabilir?