Güldür Güldür Show 200. Bölüm Fragmanı

Güldür Güldür Show'un 200. Bölümünde; Yayınlandığı günden beri bir sorunun dahi bilinemediği programda, aileler bugün bir sürpriz yapacak mı? Program sunucusu Mesut, program sonuna kadar sinirlerine ne kadar hâkim olabilecek?

Sevdiği kadınla evlenmek için ilkokulu bitirmesi gereken mafya babası Hayati, üniversite öğrencisi İbrahim’den aldığı dersle sınavı geçebilecek mi? Bir mafya babasını sınava hazırlamanın ne gibi sıkıntıları olabilir? 

Kaynanaların ve gelinlerinin birbirleriyle yarıştığı programda tansiyon neden yükselecek? Yarışmacı kadınların birbirleri hakkındaki acımasız yorumlarının sebepleri neler? 

Öğrenci evi gibi kalabalık bir eve hırsız girerse ne olur? Hırsız İsmail bu kadar fazla nüfuslu bir dairede istediği gibi bir soygun yapabilecek mi? Evdeki öğrencilere yakalanmamak için, İsmail nasıl bir oyun oynayacak?

Birbirlerine tamamen zıt iki arkadaş İbrahim ve Bilal, yeni taşınan kızlara nasıl yardımcı olacaklar? Mahalleye yeni taşınan kızların isteklerini yerine getiren İbrahim ve Bilal’i yıkacak haber ne olabilir? 

Uzun süredir işsiz olduğu için sevgilisini pahalı kafelere götüremeyen, sevgilisinin istediği aktiviteleri yapamayan Çetin, maddi durumunu sevgilisi Yeter’den ne kadar daha saklayabilecek? Maddiyatın ilişkide ne kadar önemi olabilir? 

Güldür Güldür Show 200. Bölümüyle Çarşamba akşamı 20.00'de Show TV'de!