Güldür Güldür Show 188. Bölüm Fragmanı

Her anlarını özel gün olarak kutlayan Yeter evi yine bir kutlama için süslemiştir. Neyi kutladıklarını bilmeyen Kazım’a annesi, babası ve yakın arkadaşı Mustafa yardım edebilecek mi? 
Okulun en güzel kızı Çiçek ile çıkan Bilal, saçma bir kural gereği ayrılmak zorunda kalınca ne yapacak? İstediğini elde etmek de iyi olan Naime, Bilal’i çıkmaya ikna edebilecek mi? 
Karakolda ifade vermeye gelen damardan sevdalılar İsmail ve Yeter’in nasıl bir ilişkileri var? Komiser İbrahim ikiliden sorularının cevaplarını alabilecek mi? Komiser İbrahim sorguya devam edebilecek mi?
Kocası orta yaş krizine giren Mehtap’a, yakınları nasıl destek olacaklar? Hayati’deki değişiklikler neler? Hayati, motorcu arkadaşı Kazım’ın, eşi Mehtap’a sulanmasına ne tepki gösterecek? Hayati’nin orta yaş krizi ne kadar sürecek?
Reyting rekortmeni yarışma programı Aileler Yarışıyor’a bu hafta birbirinden ünlü isimler katılıyor! Küçük Bilal, Çetin Ersoy, Yeter Alkan ve Mega Star Fikri’nin de olduğu yarışmada ünlü isimler zor sorular karşısında nasıl mücadele edecekler? Sunucu Mesut, eski ailelerden sonra yeni yarışmacılarından memnun kalacak mı?