Güldür Güldür Show 177. Bölüm Fragmanı

Aynur Aydın sevilen şarkıları ile renk katarken, Cici Babam filminin oyuncuları Derya Karadaş ve Yasemin Conka izleyenleri izleyicileri kahkahaya boğacak. Eğlencenin hiç bitmediği Güldür Güldür Show, Çarşamba akşamı Show TV’de...

Dünya ağaç gününde Bilal, Sinem’e açılmak için nasıl bir yol bulmuş olabilir? İnternetten rastgele bulduğu önemsiz zannedilen şiir aslında kimin şiiri? Bilal’i dinlemeye Milli Eğitim Bakanı, hatta Başbakan dinlemeye gelirse neler olur?
 
Haber bülteninde yeni sevgili olan Mesut ve Sinem birbirlerine karşı ne kadar dürüstler? Diğer muhabirler Şükran, Bahadır, Gülşen ve Mustafa’nın bu ilişki hakkındaki yorumları neler olacak? Herkesin kendine bir eş bulduğu haber bülteninde yalnız kalan Hayati’ye kim talip olacak? Yayına bağlanan Aynur Aydın’ın Alaska’da ne işi olabilir?
Cici Babam filminin oyuncularını galada zor anlar bekliyor! Oyuncuların basına röportaj vermesini sürekli engelleyen Bilal’in isteği ne? Bilal’in favori ismi kim? Bilal’in Cici Babam filminin oyunlarıyla planı ne olabilir? 
Gece vakti Burcu’ya kimler mesaj attı? Neden mesaj atmış olabilirler? Burcu kendisine mesaj atan herkesi eve çağırınca evde nasıl ortam oluşacak? 
Gülşen’i istemeye gelecekleri son dakika öğrenen Hayati, kızı ve eşine ne tepki gösterecek? Hayati’nin damat adayı Popstar Bilal nasıl biri? Bilal’i kızı Gülşen’e beğenmeyen Hayati duruma engel olabilecek mi?