Güldür Güldür Show 176. Bölüm Fragmanı

Sihirbaz İsmail, Burcu’ya nasıl bir sürpriz yapacak? Burcu’nun ailesinin evde olmadığını fırsat bilen İsmail, Bilallerin sürpriz eve dönüşünde durumu nasıl toparlayacak?  Panikle Sihirli kutusunda Burcu ve Naime’yi kaybedince, sinirden deliye dönen Bilal, İsmail’e ne yapacak? 

Okuldan sonra evlenen Yeter ve Burcu ikilisi, hala bekar olan Sinem ve Mehtap ikilisi arasındaki tartışmada hangi taraf galip gelecek? Evliler mi daha mutlu bekarlar mı? 

Çevreleri tarafından sevilmeyen ve sürekli dışlanan ikili Bilal ve İbrahim geri dönüşü olmayan bir karar alıyor! Kendilerine Rütütüler diyen ikiliyi nasıl sürprizler bekliyor olabilir? 

Araba ödüllü yarışma “Ailem Yarışıyor” da bu hafta Çekiç ailesi ile Tarhanacı ailesi bu hafta nasıl performans gösterecekler? Her iki ailenin de cevapları ve davranışları program sunucusu Mesut’u zor durumda bırakacak. 

Arkadaşlarıyla sanatçı hayatı yaşayan Bilal, babası ve annesinin çat kapı gelmesinden neden bu kadar korkuyor olabilir? Bilal’in babası Hayati nasıl biri? Çocuklarının mühendislik okuduğunu sanan Hayati, Bilal’in ev arkadaşlarını görünce ne tepki verecek? Hepsi bu hafta Güldür Güldür Show'da…