Güldür Güldür Show 173. Bölüm Fragmanı

Çocuk yetiştirirken nelere dikkat edilmeli? İdeal anne baba olanın sırrı neler? Bir araya gelen komşular İbrahimler ve Fikriler çocuklarını hangi kurslara gönderiyorlar? Bilal’in oğlu Esat neden bu kadar tepkili? Ailelerinin istekleri üzerine birçok kursa giden çocuklar bu duruma ne tepki gösteriyorlar? 
Yaralıların ortak adresi Yaralı Show’da bu haftaki konukları kimler? Şair Bahadır, yaralı Mehtap ve Roman Fikri’nin ne dertleri var? Programın sunucusu Hayati ile Sinem Tövbe’nin arasındaki gerginliğin sebebi ne? Program aracılığı ile mahallesine yardım bekleyen Fikri derdini anlatabilecek mi? Kızlarla tanışmak için en doğru yerin düğün olduğunu düşünen arkadaşlar, Bilal’e uygun bir eş bulabilecekler mi? Düğünde karşı cinsle iletişim kurmanın tüyoları neler? Kimlere yaklaşmalı, kimlerden uzaklaşmalı? 
Yeni tanıştığı Gülşen’le ilk buluşmasında İsmail’i nasıl bir gün bekliyor? Gülşen’in içlik giyen erkeklerden nefret ettiğini öğrenen İsmail, içliğinden kurtulmak isterken pantolonunu bir martıya kaptırırsa ne olur? Olaya itfaiye ve basının da karışmasıyla İsmail kendini bu durumdan nasıl kurtaracak?
İbrahim’i nasıl bir ameliyat bekliyor? Ameliyatı öğrencilerin yapacağını duyunca İbrahim ne tepki gösterecek? Tıp öğrencileri ameliyat konusunda ne kadar bilgililer? Profesör Hayati’nin duruma müdahale etmesiyle ameliyat nasıl sonuçlanacak?