Güldür Güldür Show 172. Bölüm Fragmanı

İlişki konusunda şansız olan aradığı aşkı bir türlü bulamayanlarına çaresi tabi ki aşk doktoru Gülşen Karatüy! Stüdyo konukları Samet, Hayati, İbrahim’in aşk hayatları nasıl? 

Bilal, Mehtap ve İbrahim komşuları İsmail’e sürpriz doğum günü yapmaya kalkışınca nasıl bir durumla karşılaşacaklar? Yıllardır bildikleri temiz efendi biri olan İsmail’in aslında bir rus ajanı olduğunu öğrendiklerinde ne tepki verecekler? Komşuların İsmail’e sürpriz doğum günü planı nasıl sonuçlanacak?

Yıllardır yaptığı ve başardığı hiçbir şeyden annesini memnun edemeyen Sinem, bugün annesinin taktirini alabilecek mi? Annesi Naime nasıl biri? Sinem’in bir günde elde ettiği üst üste başarılar annesi Naime’yi etkileyebilecek mi? 

Mesut ve Burcu’dan kaçıp gizlice dağ evine tatile gelen Sametler, nasıl bir hata yaptı? Mesutların gelmesi Sametlerin keyfini neden kaçırıyor? Mesut ve Burcu’nun yüzünden bütün planları iptal olan Samet, Mehtap, Mustafa ve Gülşen ne yapacaklar?

İki grafiticinin duvara yazdığı Japonca bir söz insanların dikkatini neden bu kadar çekiyor olabilir?? Sinem’i etkilemek için tüm saçmalıklara göz yuman Bilal sakinliğini ne kadar koruyabilecek? Selfie çektirmek için yapılan düelloya Hayko Cepkin de katılırsa ne olur?