Güldür Güldür Show 166. Bölüm Fragmanı

Temizlik bağımlısı Sinem, temizlik takıntısı ile çevresindekilere neler yaşatacak? Sinem’in temizlik tutkusu nerden geliyor? Ailesi’nin bu duruma tepkisi nasıl? Yaşanan olaylar Sinem’i temizliği bırakma kararından döndürebilecek mi?

Aylardır gösteri için hazırlanan Mesut ve korosunu nasıl bir durum bekliyor? Musiki cemiyetinde koro ilişkileri nasıl? Anlaşmazlık veya kıskançlık durumları nasıl oluyor? Solo sahibi Hayati’nin sürpriz ölümü koro üyelerini şok edecek! 

İyi bir şoför olmanın sırrı var mı? Peki İstanbul’da iyi bir şoför olmak için ne yapmalı? Hepsi daha önceden trafik eğitimi almış olan Samet, Şükran, Fikri ve Burcu, dolmuş şoförü Bilal’den ileri seviye sürücü dersi alıyor. 25 yılını İstanbul trafiğine vermiş olan Bilal Hoca, öğrencileri için hangi konular üzerinde duracak? 

Yıllar sonra karşılaşan eski evliler Mesut ve Yeter, birbirlerini görünce ne tepki verecekler? Eski eşi ile birlikte çalışmak nasıl bir sorun doğurabilir? İkilinin atışması ve kişisel hırsları uçak sakinlerini nasıl etkileyecek?