Mustafa Ceceli ve Simge, Güldür Güldür Show'da

Güncelleme: 06 Mart 2016 Pazar, 23:57:50

Güldür Güldür Show 99. Bölümü izlemek için tıklayın!

Ekranların fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show kahkahalara boğmaya devam ediyor!

 

 

 

 

Efsane kadrosuyla herkesin beğenisini kazanan Güldür Güldür Show, aileden aşka, şöhretten teknolojiye, futboldan arkadaşlığa, birçok konuya kendisine özgü mizah anlayışı ile yeni bir yaklaşım getirmeye devam ediyor.. 

 

Sambalı Konak'ta törkiş Bilal'in başına bu defa neler geliyor? Sevgilisi Burcu'ya evlenme teklif etmeye hazırlanan Bilal'in karşısına bu defa kimler çıkacak? Brezilya dizisi karakterleri ve Burcu'nun tanıdıkları İsmail, Nezaket, Mesut, Hüseyin, Dilek, Fikri ve küçük çocuk İbrahim Bilal'den neler istiyor? Brezilya ahlak masası şefi Hamza neden yanında şarkıcı Simge ile Bilal'in karşısına çıkıyor?

 

Daha önce şeker ile ilaç karışması yüzünden büyük sorunlar yaşayan Yeter ve ailesini yine bir deney sonucu ilaç bulan ve şeker ile karıştıran Mustafa yüzünden hangi büyük sürprizler bekliyor olabilir? Yeter'in musiki cemiyetinden arkadaşları İbrahim, Hüseyin ve İsmail'i kıskanan Mesut Yeter'in arkadaşları ile görüşmesine engel olabilecek mi?

 

14 Şubat'a yalnız girmek istemeyen Mehtap ve ikna ettiği arkadaşı Yeter sevgili kiralamak için İbrahim'in dükkanına giderse neler yaşanır? Yeter'in uygun eşi bulması sonrası umutsuzluğa kapılan Mehtap'ın karşısına uygun bir kısmet çıkabilecek mi?

 

Bankaya iş görüşmesine giden Mesut, kız ister gibi istediği işini müdür Şevket'ten almayı başarabilecek mi? Şevket'in ve bankanın diğer çalışanları Sinem, Mehtap, Hamza, Dilek ve Bahadır'ın Mesut'a karşı tutumları nasıl olacak?