Yeni Gelin reytinglerde birinci!

Güncelleme: 10 Aralık 2017 Pazar, 11:12:01

Zirveye oturan Yeni Gelin, Total’de 6,79 izlenme oranı (rating), 15,23 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi.

YENİ GELİN ZİRVEYE OTURDU!

Show TV’nin kahkaha dolu dizisi Yeni Gelin, dün akşam ekrana gelen 28. bölümüyle yine izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. Zirveye oturan Yeni Gelin, Total’de 6,79 izlenme oranı (rating), 15,23 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Merakla beklenen bölümün başlamasıyla birlikte izleyiciler Twitter’da #yenihayat etiketi ile yorumlarını paylaştı. Show TV’nin beğeniyle izlenen Yeni Gelin dizisinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi paylaşırken; dizide Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar, Renan Bilek ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Ersoy Güler ve Tülay Kocatürk üstleniyor.

Yeni Gelin’in dün akşam ekrana gelen 28. bölümünde Kalender, hem kendisiyle hem de hayatıyla yüzleşirken en dürüst olduklarına inandığı Bella ve Kamil’den yardım istedi. Bella ve Kamil’in kurduğu mahkemede kendini yargılayan Kalender Möhteber, Ayşe ve Asiye’yi boşamamaya karar verdi. Kalender’in kararıyla kaynanalar sevinçten havaya uçarken, Kalender ağalığı tekrar kabul etti. Zehirlenen Kağan, Gökhan ve Hazar soluğu hastanede aldı. Her şeyi halleden ve dönüş yoluna geçen Bella ve Hazar, Kamilla’nın Bozokları İstanbul’a davet etmesiyle büyük bir şok yaşadı. Bella, Hazar’la baş başa olduğu yeni hayatını düşlerken kendisini yine tam kadro Bozokların içinde buldu. Adana’dan İstanbul’a doğru yolculuğa çıkan Bozoklar, arabalarının bozulmasıyla Antalya’ya gitmeye karar verdi.

YENİ GELİN’İN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Yapımcılığını Süreç Film/Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'nin kahkaha dolu dizisi "Yeni Gelin"in 29. bölüm tanıtımı yayınlandı. Şirin’in denize düştüğü, Baran’ın onu kurtarmaya çalıştığı, masaj yaptıran Gökhan ve Kağan’ın eşlerine yakalandığı tanıtımda, Bozoklar eğlenceli Antalya maceralarıyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatıyor.

"Yeni Gelin" yeni bölümü ile 16 Aralık Cumartesi günü saat 20.00'de Show TV’de!
İşte "Yeni Gelin"in 29. Bölüm Tanıtımı!