Pelin Karahan'la Nefis Tarifler 242. Bölümünde; Pelin Karahan, Arzu Devecioğlu ile Hurma Tatlısı yapımını gösterdi.
Malzemeler;
150 gr beyaz peynir
1 çay bardağı ayçiçek yağı
1 adet yumurta
Yarım su bardağı irmik
1 paket kabartma tozu
2 su bardağı un
Şerbeti İçin;
3 su bardağı toz şeker
3 su bardağı su
Kızartmak İçin;
Ayçiçek yağı
Süslemek İçin;
Beyaz peynir
HurmaToz Antep fıstığı
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.