Pelin Karahan'la Nefis Tarfiler'in 236. Bölümünde; Pelin Karahan, Hülya Şahin ile kivili-muzlu pasta yapımını gösterdi.
Malzemeler;
Alt Keki İçin;
5 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
1,5 su bardağı un
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
5 yemek kaşığı su
Üst Keki İçin;
3 adet yumurta
1 su bardağı un
2 yemek kaşığı su
Alt Kekin Muhallebisi İçin;
1 litre sü
t1,5 su bardağı toz şeker
1 adet yumurta
200 gr beyaz çikolata
300 gr krema
50 gr tereyağı
Üst Kekin Muhallebisi İçin;
2,5 su bardağı süt
Yarım su bardağı toz şeker
Yarım su bardağı un
100 gr beyaz çikolata
100 gr krema
25 gr tereyağı
Arası İçin;
4 adet muz
5 adet kivi
Süslemek İçin;
400 gr şeker hamuru
300 gr renkli şekerleme
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.