Pelin Karahan Nevin Batmaz ile Kremalı Portakallı Revani yapımını gösterdi.
Malzemeler;
3 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
2 su bardağı irmik
yarım su bardağı ayçiçek yağı
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı un
2 paket kabartma tozu
1 su bardağı portakal suyu
1 adet portakal kabuğu rendesi
Kreması için;
4 su bardağı süt
yarım su bardağı toz şeker
3 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı nişasta
1 yemek kaşığı bitkisel margarin
1 paket krem şanti
Şerbeti için;
4 su bardağı toz şeker
4 su bardağı su
birkaç damla limon suyu
Üzeri için ;
toz antep fıstığı
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.