Birkaç damla limon suyu Karıştırma kabına toz şeker, yumurta, un, irmik, süt, kabartma tozu, sıvı yağ atıp mikserle çırpın. Yağlı kağıt koyduğunuz fırın tepsinize döküp önceden ısıttığınız 180 derece fırında pişirin.
Diğer taraftan tencerenize süt, un, toz şeker, nişasta, kabartma tozu ve yumurta ekleyip sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Şerbeti için; su ve şekeri kaynatıp ocaktan almadan önce birkaç damla limon suyu ekleyin. Soğumaya bırakın. Fırından çıkardığınız kekin 2 'ye bölün. Dikdörtgen cam kaba ilk parçasını koyup üzerine sırasıyla şerbet , muhallebi, kekin diğer yarısını koyup en son şerbet gezdirip servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.