Derin bir kapta önce yumurta, pudra şekeri sonra süt, un, kabartma tozu, kakao, vanilya malzemelerini mikser ile çırpıp krep hamuru hazırlanır. Bir süre dinlendirilir. Az bir miktar yağladığımız ısıttığımız teflon tavaya kepçe ile azar azar dökülerek ince bir kıvamda kreplerimizi hazırlıyoruz(16 adet). Kreplerimizi pişirirken dikkat ediyoruz. Bu arada aralarına sürmek için ise kremasını hazırlıyoruz. 2 paket Krem şantimizin içine bir paket labne peyniri ve süt ekleyip mikser yardımıyla güzelce çırpıyoruz. Tavada hazırladığımız ince kreplerimiz soğuduktan sonra bir tepsiye teker teker alıp her katmana hazırladığımız kremadan sürüyoruz. Daha sonra her parçayı, aynı sayıda krep ve krema sürerek hazırlıyoruz. Buzdolabında bir süre dinlendirin. Çikolata sosu için; ilk olarak çikolatayı bıçak yardımı ile ince ince doğrayalım Sıvı kremayı küçük bir tencereye koyalım ve ocağa alalım. Tam kaynamaya başlamadan kenarlarından küçük kabarcıklar çıktığı esnada ocaktan alalım ve çikolatayı içine aktarıp bütün çikolata parçaları eriyene kadar karıştıralım ve soğumaya alalım. Buzdolabından çıkardığımız kreplerin üzerine de hazırlanan çikolatalı sosu döküyoruz. Çilek ve file antep fıstığı ile süsleyip servis ediyoruz.
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.