Pelin Karahan'la Nefis Tarifler 244. Bölümünde; Pelin Karahan, Diler Terzi ile Tulum peynirli arpa şehriye ve pazı kapama yapımını gösterdi.
Malzemeler;
4-5 yaprak pazı
4 adet tavuk but
Yarım demet taze soğan
Yarım demet dereotu
2 adet domates
Yarım su bardağı su
3 yemek kaşığı ayçiçek yağı
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
Arpa Şehriye Pilavı İçin;
2 su bardağı arpa şehriye
1 adet kuru soğan
5-6 adet kuru domates
200 gr tulum peyniri
1 yemek kaşığı tereyağı
3-4 dal taze kekik
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı zerdeçal
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.