Tulum peynirli arpa şehriye ve pazı kapama

Pelin Karahan'la Nefis Tarifler 244. Bölümünde; Pelin Karahan, Diler Terzi ile Tulum peynirli arpa şehriye ve pazı kapama yapımını gösterdi.

Malzemeler; 

4-5 yaprak pazı

4 adet tavuk but

Yarım demet taze soğan

Yarım demet dereotu

2 adet domates

Yarım su bardağı su

3 yemek kaşığı ayçiçek yağı

2 yemek kaşığı zeytinyağı

1 tatlı kaşığı tuz

1 çay kaşığı karabiber

Arpa Şehriye Pilavı İçin;

2 su bardağı arpa şehriye

1 adet kuru soğan

5-6 adet kuru domates

200 gr tulum peyniri

3 yemek kaşığı ayçiçek yağı

1 yemek kaşığı tereyağı

3-4 dal taze kekik

1 tatlı kaşığı tuz

1 çay kaşığı karabiber

1 çay kaşığı pul biber

1 çay kaşığı zerdeçal