Pelin Karahan, Selma Ekin ile Mardin Usulü Büryan Pilavı tarifini gösterdi.
Malzemeler;
3 su bardağı bamati pirinç
3 adet haşlanmış tavuk göğsü
yarım kg haşlanmış dana kuşbaşı et
3 adet domates
2 adet patlıcan
1 su bardağı çiğ badem
3 su bardağı et suyu
3 su bardağı su
1 yemek kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı büryan baharatı
1 çay kaşığı karabiber
Kızartmak İçin;
2 su bardağı ayçiçek yağı
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.