Yılanların Öcü yeni sezon ilk bölümü ile Show TV'de başlıyor!

“Yılanların Öcü”nün 45. Bölümünde; 5 yıla mutsuz sonlar, sonlara da başlangıçlar sığar... Her şey değişmiştir Karataş Köyü’nün basit insanlarının hayatları İstanbul’a sürüklenmiş

kimi evladının sağlığı için, kimi sevdiği, kimi oğlu, kimi kardeşi, kimi nişanlısı uğruna taşı toprağı altın şehrin bir köşesine sığışıp kalmıştır.

Fatma’nın oğlu Salih’in peşinde sürüklenen kaderi, hayatına ansızın giren ve şimdilerde oğlunun baba dediği Kenan’la birlikte değişmiştir. Ancak Amerika’dan dönüşleriyle her şey değişir.

Geri dönmeleriyle her şey bir bir yeniden ortaya çıkacak ve Fatma zor seçimlerin arasında kalacaktır. Fatma’nın peşinden İstanbul’a gelen Haceli’nin de kaderi değişmektedir şimdilerde.

Onun gönül yarası, sırtındaki yükü, en sevgili derdi Fatma’yı artık azad etme zamanıdır. Tam da o gün en sevdikleri olacağını bilmeden, evini başına yıktıkları insanlar girer onun da hayatına…

Ve Irazca ana… Oğul derdine peşinden toprağından kopup gelmiş İstanbul’un cenderesinde Ayşe’siyle hayata tutunmuştur.

Irazca Irazca’lığından bir şey kaybetmemiştir de ya Ayşe? Değişmeyen tek şey Bayram’ın içindeki ateş, sevda ve bir gün oğlu ile Fatma’ya kavuşacağı umududur.

“Yılanların Öcü”, Çarşamba akşamı 20.15’te yeni sezonu ile Show TV’de!