Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 441. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 441. Bölümünde; 16 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu, 24 Ocak’ta Bodrum’da esrarengiz bir şekilde evinde ölü bulundu. Anne Turce Sakallıoğlu ve baba Mehmet Sakallıoğlu, Vazgeçme’ye başvurdu. Kızlarının ölümüyle ilgili şüpheli olarak görülüp 4 ay cezaevinde kalan anne ve baba kızlarını gerçek katilinin bulunması için Didem Arslan Yılmaz’dan yardım istedi.

6 yıl önce 88 yaşındayken Antalya, Manavgat'a bağlı Evrenseki köyünde kaybolan Gülsüm Nine, o günden sonra bir daha kimse tarafından görülmedi. Gülsüm Çınar'ın kızı Türkan Şeker, annesine ne olduğunu bulabilmek için Vazgeçme'ye başvurdu. Türkan Şeker'in kardeşi Nazan'daki yedek anahtarın sırrı masaya yatırldı.

Mersin'de yaşayan 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç'ın 10 yıl önceki sır cinayetinin faillerinin bulunması için kızı Mercan Öz ve oğlu Murat Kılınç Vazgeçme'ye başvurdu. Yılmaz Kılınç'ın ölümünden sorumlu tutulan Rukiye Kılınç, şüphe oklarının kendisine çevrilmesinin ardından kayıplara karışmıştı. Didem Arslan Yılmaz, Rukiye hakkındaki şok bilgiyi canlı yayında paylaştı. Rukiye ve Yılmaz Kılınç'ı tanıştıran Zekeriya yayına bağlandı. Zekeriya, Rukiye'nin Yılmaz hocaya kaçtığı dönemlerde annesinin kardeşine “Rukiye’yi öldürün”  dediğini ileri sürdü.

ÖNE ÇIKANLAR