Demet Akbağ ile Çok Aramızda 3. Bölüm 6. Kısım

Akbağ ‘şaka çetesi’yle üçüncü bölümde; Programın ilk şakası için Demet Akbağ ve ekibi Mustafa Topaloğlu’nun bir iş görüşmesi için gittiği eve kuruluyor. Ultra lüks evin sahibi iş adamı aslında Mustafa Topaloğlu’nun sandığı gibi biri çıkmıyor ve evi özel harekat timi basıyor!

Gecenin ikinci şakasında Begüm Kütük özel bir röportaj vermek için antikacı dükkanında televizyon ekipleriyle buluşuyor ve başına gelmeyen kalmıyor.
Gecenin üçüncü şakasında Demet Akbağ’ın yakın arkadaşı Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can, Akbağ ile işbirliği yapıp arkadaşlarından Tuba Ünsal’ı şakalıyor! Tuba Ünsal bir film görüşmesi için Mithat Can’la buluşuyor ve karşılaştığı herkesi ve yaşanılan her olayı aslında Demet Akbağ komuta merkezinden yönetiyor!
Ekibin son şakaladığı isim ise Demet Akbağ’ın pek çok filmde başrolü de paylaştığı aynı zamanda yakın arkadaşı Ata Demirer! Ata Demirer ünlü oyuncu Serra Yılmaz’ın davetiyle Bozaada’da bir serge salonuna gidiyor ve karşısında Serra Yılmaz’ın yanı sıra bölgede başka bir çekim yaptığı için bulunduğunu belirten Demet Akbağ ve ada sakinlerinden Hazım Körmükçü ile karşılaşıyor. Ata Demirer bunları tesadüf zannederken bütün bunlar Demet Akbağ tarafından bizzat yazılmış olan şakanın haftalar süren senaryosunun birer parçası! Bu birbirinden ünlü isimlerin olayın içindeyken de çok eğlendiği şaka haftaya damgasını vuracak!

 

ÖNE ÇIKANLAR