Bu Sabah 528. Bölüm

Bu Sabah'ın 528. Bölümünde; Bahar-Nihal Candan kardeşler ne yeseler nereye gitseler ne giyseler paylaşıyorlardı. Ama takipçilerinden sakladıkları bir şey vardı. Show Haber ilginç bir bilgiye ulaştı. Nihal Candan'ın dört ay önce iş insanı Mehmet Faruk Çiçek ile evlendiği ama o evliliğe dair tek bir paylaşım yapmadığı ortaya çıktı.

Merve Nur Akyüz, Dilan Polat'ın adeta gölgesiydi. Dostlukları ortaklığa dönüştü, üç şube açtı. İddiaya göre dört yılda 20 ev, 40 villa sahibi oldu. İşte bitmeyen nereden nereye hikayelerinden biri daha! Şimdi de fenomen Merve Nur Akyüz'ün serveti tartışılıyor.

Dilan Polat ve Engin Polat çiftiyle olan samimiyeti dikkat çeken sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk'ün kısa sürede kazandığı serveti gündem olmuştu. Eylül Öztürk, hakkında ortaya atılan "ABD'de peşin parayla 11 daire aldı" iddiası ortalığı karıştırdı. Güzellik merkezleri açan Eylül Öztürk'ten sosyal medya üzerinden açıklama geldi ancak takipçiler bu açıklama sonrası tatmin olmadı, yorumların ardı arkası kesilmedi.

Dilan Polat, Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler lüks yaşantılarını sosyal medya hesaplarından yayınlanan diğer fenomenlere çevrildi. Mercek altına alınan isimlerden biri de Özlem Öz ve eşi Tayyar Öz oldu. Çiftin haklarında çıkan iddialardan sonra yaptıkları paylaşımlar dalga konusu haline geldi. Haklarında çıkan iddiaları geçtiğimiz gün yayınladıkları bir videoyla birlikte yalanlayan Özlem - Tayyar Öz çifti hakkında son olarak gittikleri köyde verdikleri pozlarla gündem oldu. Sık sık lüks hayatlarını sosyal medya hesaplarından paylaşan ve bu şekilde gündem olan Özlem – Tayyar Öz çifti soba önünde ve yer sofrasında verdiği pozlarla sosyal medyanın diline düştü. Özlem – Tayyar Öz çiftinin sosyal medyada yayınladıkları köy pozları başka platformlarda "Tamam en fakir sizsiniz" notlarıyla paylaşıldı.

ÖNE ÇIKANLAR