Video poster resmi

Bu Sabah 894. Bölüm

Bu Sabah'ın 894. Bölümünde; Kütahya'nın Simav ilçesinde 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illeri de salladı. İstanbul, İzmir ve Eskişehir'de de korku yaşandı. 

Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel Bu Sabah canlı yayınına konuk oldu. İstanbul'da hava durumunun nasıl olacağıyla ilgili bilgi verdi. 

Arabesk müziğinin kraliçesi Güllü, ölümüyle arkasında sadece üzüntü değil cevapsız pek çok soru bıraktı. İddiaya göre şarkıcının o korkunç kazadan önce bazı sağlık sorunları vardı. O rahatıszlığın düşmesiyle bir ilgili olup olmadığı henüz bilinmese de merak edilen bazı soruların yanıtları ilk kez Show Haber'in yayınladığı görüntülerde saklıydı.

Dedektif Savaş Kurtbaba Bu Sabah canlı yayınına konuk oldu. Güllü'nün ölümü ile ilgili yorumlarda bulunuldu. 

 

ÖNE ÇIKANLAR