Bu Sabah 527. Bölüm

Bu Sabah'ın 527. Bölümünde; Yoğun kar yağışı ve fırtına tüm yurdu etkisi altına aldı. İstanbul'da 17 yıl sonra ilk kez Kasım ayında kar görüldü. Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; 10 il için sarı, 8 il için de turuncu kodlu uyarı yapıldı. Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyi ve doğusu kar yağışlı, Batı ve Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun güney ve batı kesimleri ise gök gürültülü sağanak yağmurlu olacak. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyretmeyi sürdürüyor.

Meteoroloji mühendisi Hüseyin Öztel, Ebru Akel ile Murat Güloğlu'nun canlı yayın konuğu oldu. Yurdu etkisi altına alan fırtınalı havayı değerlendiren Hüseyin Öztel, 20-26 Kasım 2023 haftasında yurttaki hava tahminlerini aktardı.

Dilan Polat, Engin Polat ve Polatlar soruşturmasında etkin pişmanlıktan faydalanmak isteyen ailenin hem avukatı, hem de muhasebe işlerine bakan Ahmet Gün'ün ifadesi ortaya çıktı. Ahmet Gün savcılık ifadesinde, "Burada mal karşılığı olmayan yüklü miktarda para girişi olmaktadır. Bu paranın kaynağının da bahis ya da başka bir kara para aklama olabileceğini şüpheleniyorum ancak bunlar analiz sonucu ortaya çıkacak şeylerdir. Yani iptal edilen faturalar karşılığında bu şirketlerin hesabına giren kaynağı belirsiz yüklü miktarda para hareketi bulunmaktadır" dedi.

ÖNE ÇIKANLAR