Bu Sabah 524. Bölüm

Bu Sabah'ın 524. Bölümünde; Kara para akladıkları iddiasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan ve Engin Polat, müzisyen Banu Parlak'ın iş yerinin kurşunlanması olayı ile ilgili ifadelerinin alınması için Küçükçekmece Adliyesi'ne getirildi. Olayla ilgili Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat silahlı saldırıya azmettirme suçundan tutuklanmaları talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Şüpheliler bu soruşturma kapsamında da tutuklandılar.

Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler kara para aklama iddiasıyla göz altına alındı. İsimlerini katıldıkları bir televizyon programı ile duyuran ve sosyal medya fenomeni olan Nihal-Bahar Candan suç gelirlerinin aklanması kapsamında yakalandı.

Polat ailesi davalarından sonra gündeme 3 sene önce yayınladığı yemek tarifleriyle fenomen olduktan sonra lüks bir hayat yaşamaya başlayan Rabia Toprak geldi. Toprak, hakkında çıkan iddialarla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. İddialara göre köy evinde yaşayan ve son 3 sene içerisinde lüks bir hayata sahip olan Rabia Toprak, kendisi hakkında çıkan çok sayıda evi ve iş yeri olduğu iddialarını yayanlara dava açacağını söyledi.

ÖNE ÇIKANLAR