Bir Şansım Olsa 191. Bölüm

Bir Şansım Olsa'nın 191. Bölümünde; 8 yıl önce anne babasını bir trafik kazasında kaybeden Oğulcan, anneannesi ve babaannesiyle yaşamak yerine sokaklarda kalmayı tercih etmektedir. Oğulcan Bingöl’de yaşayan anneannesi Ayşe Hanım ile yaşarken baskı görmüştür. Ayşe Hanım daha sonra Oğulcan’ı İstanbul’da yaşayan babaannesi Defne Hanım’ın yanına göndermiş ancak babaanne de yatılı okula yazdırıp ilgisiz davranmıştır. 
Oğulcan’ın anneannesinin baskısından ve babaannesinin ilgisizliğinden kaçarak sokaklarda kalmaya başladığını öğrenecek, çatışmalar yüzünden bir gencin hayatının nasıl etkilendiğine şahit olacaksınız. Ayşe Hanım ve Defne Hanım, Bir Şansım Olsa masasında torunları Oğulcan ile yüzleşecekler. Ayşe Hanım daha sonra Oğulcan’ı İstanbul’da yaşayan babaannesi Defne Hanım’ın yanına göndermiş ancak babaanne de yatılı okula yazdırıp ilgisiz davranmıştır. 
Oğulcan’ın anneannesinin baskısından ve babaannesinin ilgisizliğinden kaçarak sokaklarda kalmaya başladığını öğrenecek, çatışmalar yüzünden bir gencin hayatının nasıl etkilendiğine şahit olacaksınız. Ayşe Hanım ve Defne Hanım, Bir Şansım Olsa masasında torunları Oğulcan ile yüzleşecekler. 

ÖNE ÇIKANLAR