Nursel’in Mutfağı’nınbugünkü konuğu Songül Uçar oldu. Songül Uçar, Gömeç mutfağına özgü "Rabisa", "Elmalı Tatlı", "Zeytinyağlı Enginar" ve "Ada Köfte" yaparak izleyenlere lezzet dolu dakikalar yaşattı.
Türkiye'nin her yerinden lezzetler ve bilinmeyen tatlar Nursel'in Mutfağı'da!
Yapımcılığını Postmodern FilmProduction'ın üstlendiği "Nursel'in Mutfağı",Nursel Ergin'in sunumuyla renk katacağı programda; her yöreden farklı lezzetler sunulacak. Her gün ayrı bir yöreden elinin lezzetine güvenen bir ev hanımının konuk edileceği "Nursel'in Mutfağı"'nda, o yöreye ait hazırlama metotları ile en az dört yemeğin yapılışını izleyeceksiniz.
X
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam
ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz. Detaylı bilgi almak için
'Çerez Politikasını'
ve
'Gizlilik Politikasını'
inceleyebilirsiniz.