Güldür Güldür Show 174. Bölüm Fragmanı

Gemi ile Mersin’e gidecek olan Bilal ve Mehtap’ı nasıl bir yolculuk bekliyor? Geminin adı Titanik olması sadece bir rastlantı mı? Herşey filmdeki gibi ilerleyince Bilal ve Mehtap bu durum karşısında ne yapacak? 

İçine şeytan girdiği için eşini aldattığını iddia eden Mesut, kayınbiraderi ile Bilal Hocaya geliyor. Bilal Hoca nasıl biri? İnsanların dertlerine gerçekten çare bulabiliyor mu? Aslında psikolog olan Bilal neden bu işi yapıyor?

Patronundan terfi bekleyen Mesut, hangi mertebeye yükselmeyi bekliyor? Patronu İsmail’in evi ziyarete gelmesine karşın evde nasıl bir hazırlık yapıldı? Hoşaf içenin değişmesi Mesut’u patronu karşında nasıl bir duruma sokacak?

Sivaslılar derneğinde bu hafta toplantısında Sivas ile ilgili hangi konular konuşulacak? Dernek üyeleri bu hafta Sivas için neler yaptı? 

Eskiden gönül işleri nasıldı? Çiftler nasıl birbirlerini seçiyorlardı? Yeter zannedip Naime’nin mendilini alan İbrahim’i nasıl bir sürpriz bekliyor? Adetler gereği Naime ile birlikte olması gereken İbrahim bu durumdan kurtulabilecek mi?