Güldür Güldür Show 102. Bölüm Fragmanı

Güldür Güldür Show bu hafta Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirdikleri performans ile ekrana geliyor…

Bedava tiyatro bileti kazanan Hüseyin, ilk kez gittiği tiyatroya uyum sağlayabilecek mi? Diğer seyirciler Sinem, İsmail, Dilek, Fikri ve Yeter; Hüseyin'in tavırlarından rahatsız olacak mı? Hüseyin, gerçekten kebapçıdan oyun sırasında yemek için kebap söylemiş olabilir mi? Güliz Ayla tiyatroda ne arıyor?

Verdiği balo sırasında ayakkabısını düşüren kızın peşinden giden Prens Şevket ve Dük Bilal geldikleri saraydaki kızları alabilecek mi? Kızları görmeden talip olan Bilal ve Şevket karşılarında Burcu ve Mehtap'ı görünce kararlarından dönecek mi? Derya Köroğlu ve Yeni Türkü'nün sarayda ne işi var?

Sürekli belediye kurslarına giden ve evini ihmal eden Aysel, çocukları İbrahim ve Nezaket ile kocası İsmail'in şikayetlerine nasıl karşılık verecek? Aysel hangi önemli kursları alıyor ve bu dersler ne işine yarıyor? Kursun dans hocası Manuel Reina ile çalışan Aysel gerçekten dans etmeyi öğrenebilmiş mi?

Çok da büyük olmayan bir kanala kim 7 trilyon ister yarışması yapan Şevket ve yönetmen fikri, yarışmada son soruya kadar her şeyi bilen ve finale yükselen İsmail'in kazanmasını engelleyebilecek mi? Kanal sahibi emekli mafya Hüseyin 7 trilyonu ödemek istemediğini Şevket'e nasıl anlatacak? 

Hepsi ve bol bol kahkaha yeni bölümü ile “Güldür Güldür Show”da…

“Güldür Güldür Show”, yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!