Demet Akbağ ile Çok Aramızda 16. Bölüm 2. Fragmanı

Demet Akbağ, şaka ekibiyle, şaşırtmaya ve güldürmeye devam ediyor! İşte bu haftanın şanslı ünlüleri: Sinan Akçıl, Nuri Alço, Cem Belevi ve Muazzez Abacı!

CEM BELEVİ’NİN OTOMOBİLİ BOĞAZ’IN DİBİNE İNDİ! 

Cem Belevi, yakın arkadaşı Evrim Akın’ın işbirliği ile şakalandı! Akın, Cem Belevi’yi bir iş yemeği için Boğaz’da bir balıkçıya ogle yemeğine davet etti. Arabasını valeye teslim eden Belevi, deniz kenarındaki masaya oturdu ve Evrim Akın’ın da aralarında bulunduğu ekiple yeni bir proje konuşmaya başladı. Ancak, önce duydukları gürültüler ardından deniz üzerinde yüzen bir takım eşyalar Cem Belevi’yi şaşkınlığa uğrattı! Çünkü, yüzenler kendi eşyalarıydı ve kalkıp baktığında restoranın önünde, denizin dibinde kendi arabası duruyordu! 

MUAZZEZ ABACI’YI KONUK EDEN BU NASIL BİR  TELEVİZYON PROGRAMI? 

Muazzez Abacı, bir dönemin ünlü “Devriye” kızı Ebru Keser’in yepyepi bir televizyon prorgmana başladığını ve kendisini davet ettiğini öğrenince, ilk programa konuk olmayı kabul etti! 

Döneminin en ünlü gazetecilerinden biri olan Keser’in, kendisi için çok iyi bir rogram hazırlayacağından emin olan Abacı, ner zaman olduğu gibi iki dirhem bir çekirdek çekime geldi! 

Ancak, hayatının önemli dönemlerinden eski dostlarıyla karşılaşacağını düşünürken, bir türlü hatırlayamadığı insanlar, onunla ilgili anılarını anlatmaya başladı! 

Sahnelerin efsane ismi Abacı, büyüklüğünü çekim sırasında da gösterdi ve uzun süre programı bozmamak için, rol yaptı! Karşısında Demet Akbağ’ı gördükten sonra ise kahkahaları koyverdi! 

NURİ ALÇO’NUN HEYKELİ YAPILDI! 

Nuri Alço, Sanatçılar Parkı’na yerleştirilecek kendi büstünün açılış törenine davet edildi! Çok büyük özenle ve uzun çalışmalarla yapıldığı söylenen büstü ile karşılaşınca ne diyeceğini bilemeyen Alço, beyefendiliğini sürdürerek bir de açılış seramonisine eşlik etti... Elbette tüm tören, Çok Aramızda ekibinin hazırladığı bir şaka senaryosuydu! Katılan herkes de  Demet Akbağ’ın şaka ekibiydi!

Yapımcılığını Bloom Medya’nın üstlendiği “Demet Akbağ ile Çok Aramızda”  7 Temmz Cumartesi, 20:00'de Show TV ekranlarında.