Show TV ekranlarında bir veda, bir merhaba!

Güncelleme: 30 Mayıs 2022 Pazartesi, 14:08:32

Show TV ekranlarının sevilen magazin programları Cumartesi ve Pazar Sürprizi’nde sürpriz bir değişiklik yaşandı. Renkli haberler ve keyifli röportajların ekrana geldiği programı artık başarılı model Sezgi Sena Akay sunacak. Programın sunucusu Buse İskenderoğlu dün son yayınını gerçekleştirerek, kariyerine yurtdışında yeni bir yön vermek için...

Yayının sonunda Cumartesi ve Pazar Sürprizi’ni başarıyla sunan güzel sunucu Buse İskenderoğlu görevine veda ederken yerini Sezgi Sena Akay’a devretti. İki sevilen isim, birbirlerine güzel temennilerde bulundu. Güzel sunucu Sezgi Sena Akay 4 Haziran Cumartesi gününden itibaren izleyiciyle buluşacak.

Sezgi Sena Akay heyecanını ve mutluluğunu şu sözlerle ifade etti: “Değerli Show TV izleyenleri, sevgili Buse İskenderoğlu’ndan bu güzel görevi aldığım için çok mutluyum. Ben Sezgi Sena Akay gelecek haftadan itibaren hafta sonu her sabah Show TV’de Cumartesi ve Pazar Sürprizi’nde ve Pazar akşamları Bloomberg HT ekranlarındaki HT Kulüp programında sizlerin karşısında olacağım.”

Sezgi Sena Akay’ın sunumuyla Cumartesi Sürprizi ve Pazar Sürprizi Cumartesi ve Pazar günleri 10.00'da canlı yayınla Show TV'de!

İşte o anlar;