Yasin Şahin’e ne oldu? Sır perdesi aralanacak mı?

Güncelleme: 11 Ocak 2022 Salı, 17:54:40

Konya’nın Akören ilçesinde 2016 yıllında evinin önünden kaybolan 6,5 yaşındaki Yasin Şahin’e ne oldu? Kayıp Yasin Şahin nerede? Yasin Şahin yaşıyor mu? Baba Yavuz Şahin ve anne Ümmü Şahin yıllardır haber alamadıkları oğulları Yasin Şahin’i bulmak için Show TV ekranlarında yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına başvurdu. Kayıp Yasin...

Gazeteci Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu hafta içi her gün 15.00’te Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının merakla takip edilen konusu haline gelen 2016 yıllında oyun oynarken Konya Akören’deki evinin önünden kaybolan ve bir daha haber alınamayan Yasin Şahin’e ne olduğu araştırılmaya devam ediyor.

“ÜMMÜ VE SEVGİLİSİ YASİN’İ KUYUYA ATTI”
Yayına katıldığı günden beri verdiği çelişkili yanıtlar ile şüpheli gözle bakılan anne Ümmü Şahin, hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldı. Yayına bağlanan ve 2018 yıllının Temmuz ayında Ümmü Şahin ile bir dönem aynı kadın sığınma evinde kaldığını ileri süren bir izleyici, Ümmü Şahin’in kendisine "Yasin görmemesi gereken şeyler gördü. Benim arkamdan gelmiş. Bizde onu öldürdük" dediğini ileri sürdü. “O köydeki kuyular araştırılsın. O kuyulardan birinde o çocuğun cesedi çıkacak. Bana öldürdük dedi” diye konuştu. Bu iddialar üzerine Ümmü Şahin’in eşi Yavuz Şahin ise, "Köyde toplam 3 tane kuyu var. Üçünü de boşaltıp incelediler.” dedi.


ÜMMÜ ŞAHİN, EŞİ YAVUZ ŞAHİN’İ CEZALANDIRMAK MI İSTEDİ?
Öte yandan bir başka iddia ise köyde yaşayan Yavuz Şahin’in amcasının kızı Hanife Şahin’den geldi. Hanife Şahin, Ümmü Şahin’in Yasin kaybolmadan bir süre önce kendisine "Ben Yavuz'a öyle bir acı yaşatacağım ki, kıyamette bile içerisinden çıkamayacak' dediği belirtildi. Ümmü Şahin ise, "Bir anlık öfkemle söyledim. Ben çocuğum için halen daha ağlıyorum" diyerek iddiaları kabul etmedi.


YASİN ŞAHİN YASAK AŞK KURBAN MI?
Yayına bağlanan bir başka kişi ise, Yasin Şahin’in annesi Ümmü Şahin’in ablası Makbule’nin kocası Eyüp ile yasak aşk yaşadığı iddia edildi. Ümmü ve Eyüp’ün birlikte Yasin Şahin’e bir zarar vermiş olabilecekleri iddiası ele alındı. Her iki tarafa iddiaları yalanladı.

HERKES YASİN ŞAHİN’İ ARARKEN O KAN İZİ ARAMIŞTI…
Kayıp Yasin Şahin’in okuduğu okulda eşi Canan ile birlikte görev yapan Yasin Öğretmenin o güne dair çelişkili ifadeleri ve sonrasında yaptığı şüpheli açıklamaları dikkat çekti. Yasin Öğretmenin, “Yasin kaybolduğunda herkes onu ararken, ben kan izi aradım cümlesi” ise izleyenlerin kafalarını karıştırdı.

“YASİN ŞAHİN, YAVUZ ŞAHİN’DEN DEĞİL”
Köydeki iddialara göre, Yasin Şahin’in Yavuz Şahin’den olmadığı ve Yavuz’un annesi Akile Şahin’in geline sürekli bu çocuk Yavuz’dan değil diyerek suçlamalarda bulunduğu ileri sürüldü.

ÜMMÜ’NÜN GİZLİ TELEFONU VAR MIYDI?
Ümmü’nün Sütçü Kerim’den hat istemesi akıllara “Gizli bir telefonu var mıydı?” sorusunu getirdi. Daha sonra Ümmü’nün hattı olmayan bir telefonun olması ve o dönem Yasin’in öğretmeni Canan öğretmenden telefonu saklamasını istemesi şüpheleri arttırdı.


MUHTAR ERCAN NEDEN YASİN’İN KIYAFETLERİNİ SAKLADI?
Köyün muhtarı ve aynı zamanda Şahin ailesine yakınlığıyla bilinen Muhtar Ercan Özkan, Yasin Şahin kıyafetlerini, Şahin ailesine vermeyerek yıllarca saklamasıyla şüpheleri üzerine çekti.

AYNALI KOMŞU RAMAZAN…
Tavana astığı ayna ile dışarıyı izleyen ve Yavuz Şahin ile husumeti bulunan komşu Ramazan Şevik, büyük şüphe uyandırdı. Şevik ailesinden kimsenin Yasin Şahin’in kaybolduğu dönemde arama çalışmalarına katılmadığı iddiası da gündeme geldi.

ÜMMÜ ŞAHİN VE MUHTAR ERCAN ÖZKAN’IN ÇELİŞKİLİ İFADELERİ!
Yasin Şahin’in kaybolduğu güne dair anne Ümmü Şahin ve Muhtar Ercan Özkan’ı saat çelişkileri Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme ekibinde şüphe uyandırdı.

BAKKAL HAKKINDAKİ ŞOK GERÇEK!
Bakkal Mehmet bey ve oğlu Ahmet hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Bakkalın oğlu Ahmet’in Yasin kaybolmadan kısa bir süre önce köyden 8 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Bu olayın köyde üzerinin kapatıldığı ileri sürüldü. O dönem Yasin’in kaybolmasıyla ilgili her yer aranırken, bakkalın evinin aranmadığı öğrenildi. Bakkalın Yasin’e bir zarar vermiş olma ihtimali masaya yatırıldı.

BAKKAL GÜNLER SONRA KONUŞTU!

Yasin Şahin'in kaybolmasıyla ilgili şüpheli gözle bakılan bakkal Mehmet, günler sonra sessizliğini bozarak konuştu. Mehmet Bey, o güne dair anlatıklarıyla oğlu ve kendi üzerindeki şüpheleri dağıtmaya çalıştı. Evlerinin aranmadığı iddiasını da yalanladı.